Wie
zijn
wij

Wij zijn Henny en Arjan Bergman. Een verleden als velen, en op enig moment ook gewezen op de unieke mogelijkheden van dit business model. Wij werden geprikkeld, waren nieuwsgierig en hebben ons laten informeren over de details. Hierbij zijn we onder de indruk geraakt van de mogelijkheden. Niet het geld was daarbij belangrijk, in ons geval wel: meer vrije tijd samen. Op dit moment, maar ook de komende jaren met onze kinderen, eventueel toekomstige kleinkinderen en andere belangrijke personen in onze omgeving. De activiteiten zijn zeer daarbij ook nog eens inspirerend: andere mensen helpen ook hun lifestyle een positieve wending te geven!

Arjan Bergman
Na een opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie diverse leidinggevende functies vervuld bij defensie. In 1995 defensie verlaten om een carrière te starten in het bedrijfsleven. In de ICT-branche diverse rollen vervuld, supply chain consultant, projectleider, business unit manager en uiteindelijk een eigen bedrijf in deze ICT-branche opgericht welke in enkele jaren een vooraanstaande rol had binnen het focusgebied op de Nederlandse markt. Nadat het bedrijf verkocht is, ondertussen met veel plezier werkzaam in dit unieke business model.

Henny Bergman
HBO maatschappelijk werk / opbouwwerk afgerond en enkele jaren in die richting werkzaam geweest als consulente en agogisch medewerkster. Sinds 1992 diverse functies vervuld in het bedrijfsleven als customer service / accountmanagement en office management. Parallel eigen onderneming gestart waarvan de activiteiten na enkele jaren zijn overgedragen aan de groothandel. Freelancer in de particuliere zorg geweest en ondertussen nu enkele jaren naast het hectische leven met twee opgroeiende kinderen ook actief in dit business model. Hier een enthousiaste coach voor onze collega’s!

Vakantie: zomer!

Feestdagen: elke dag!

Tijd voor hobby’s!

Lekker in de tuin!

Vakantie: winter!

Lekker wonen!

Gezondheid steeds belangrijker!