Een nieuwe loopbaan? Waarom?

Omdat dit wellicht jouw moment is!

Best schokkend als je allerlei berichten leest over hoeveel mensen er dagelijks met een ontevreden gevoel naar hun werk gaan. Ontevredenheid kan zitten in vele aspecten: leidinggevende, sleur, onvoldoende carrièremogelijkheden, stress / werkdruk, reistijd, collega’s, baan(on)zekerheid en uiteraard salaris of overige arbeidsomstandigheden. Vast nog meer redenen te bedenken.

Het is, ondanks dat velen blijkbaar dat gevoel hebben, helemaal niet eenvoudig dat te veranderen lijkt het. Allerlei dagelijkse omstandigheden zijn gebaseerd op die baan: hypotheek of huur, sportclub’s, vakantie(s), dagelijkse boodschappen, sociaal leven, wel of niet uit eten, etc.

Voor velen dus een vicieuze cirkel waar maar moeilijk aan te ontsnappen is, wat dan weer kan leiden tot een burn-out. Tussen 25e en 65e levensjaar krijgt volgens het CBS, 1 op de 7 mensen (rond de 15%) daar mee te maken! Ga jij daar op wachten of neem je het heft in eigen hand om iets echt structureel te veranderen?

Om met de titel van deze blog te eindigen: “Omdat dit wellicht jouw moment is!” Waag jij een laagdrempelige sprong? Dat begint heel eenvoudig met het invullen van het reactieformulier op deze website en wellicht – na een kort telefonisch contact – een risicoloos gesprek van een uurtje onder het genot van een kopje koffie of thee: jouw toekomst staat daarbij centraal. Ook daarna geen enkele stap waar je niet zelf achter staat!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *