30 – 50 jaar
Huisje – boompje – beestje

Weinig huizen zijn bedoeld om onder water te staan …

Het leven grotendeels ingeregeld? Is alles naar wens? Hieronder enkele thema’s waar velen in deze periode van hun leven mee bezig zijn:

Juiste hypotheekvorm gekozen jaren terug?

Scheiding, heel vervelend op diverse vlakken!

Onverwacht ontslag?

Burn-out ligt op de loer …

  • Heb je ook, om de maandlasten aan het begin van de carrière laag te houden, in het verleden gekozen voor aflossingsvrije hypotheek? Is die nog op te brengen over aantal jaren, ook als je met pensioen bent en inkomsten dalen? Met de aanpassingen omtrent hypotheek rente aftrek iets om over na te denken.
  • Stel, onverwacht verlies ook jij je baan, welke kans heb je nog op de huidige arbeidsmarkt. Zekerheid is voorbij: heb je maatregelen getroffen.
  • Dit is de periode waar werkdruk meer en meer kan leiden tot stress en burn-out verschijnselen: is balans tussen werk en privé op orde?
  • Heb je een eigen bedrijf, hoe veel tijd kost je dat per week? Is dat in verhouding tot de verdiensten? Hoe vaak ben je afgelopen jaren op vakantie geweest?
  • Scheidingen, van alle kanten vaak al ellendig, maar zeker ook financieel.
  • Gezondheid wordt steeds belangrijker, zelf regelen van ‘verzorging voor de oude dag’ steeds waarschijnlijker! Regelmatig sporten, vitaal oud worden zal de nodige aandacht vergen in deze periode.

Ook in deze periode willen we natuurlijk maximaal blijven genieten van het leven!

Echt lekkere vakantie!

Wintersport, elk jaar weer …

Wat een mooie leeftijd voor allerlei activiteiten: korte stedentrips – kinderen blijven dan ook mee gaan, wintersport, lekker uit eten met vrienden, kinderen helpen met een financieel prettige start, camper bijvoorbeeld voor korte trips in de regio … onvoorstelbaar veel leuke zaken te doen!

Om de financiële situatie te verbeteren laten wij je graag zien hoe je parttime, gemiddeld minimaal 10 uur per week, en daarmee ook naast bestaande activiteiten te realiseren, in één tot drie jaar een volledig nieuw hoofdinkomen (!) kunt opbouwen, met enkele unieke elementen ten opzicht van een traditionele baan … 

(Klein)kinderen financieel ondersteunen

Uit eten, als het maar gezellig is!

Jaarlijkse stedentrips