2017 anders uitgaan, dan je over enkele dagen ingaat …

Structurele (financiële) verandering in één jaar, omdat het kan!

Oké toegegeven, eind 2017 klinkt nog ver weg, 2017 moet zelfs nog beginnen …

Een structurele verandering vergt natuurlijk wel tijd. Vandaar nu dit bericht. Wil je in 2017 echt iets veranderen aan je situatie, dan is het wel noodzakelijk daar direct – bijvoorbeeld vanaf januari – aandacht aan te besteden! Ben je ambitieus, heb je voldoende drive om iets te willen veranderen? Misschien is het dan goed dat we in december van dit jaar nog even contact hebben om in januari direct van start te kunnen gaan.

Business model ligt klaar, of dat bij je past gaan we samen bepalen. We zijn op zoek naar mensen die willen genieten, het maximale uit het leven halen – voor zichzelf, maar zeker ook voor anderen in hun omgeving, zoals (klein-)kinderen, ouders en vrienden! Datgene wat wij daaraan kunnen bijdragen, is die veranderingen helpen realiseren. Een financiële impuls, na het eerste jaar enkele honderden of ergens tussen € 1.000 en € 2.000 per maand extra, is echt al lifestyle-changing … en daar hoeft het niet bij te blijven!

Activiteiten zijn inspirerend: vergelijkbaar aan wat wij doen. Ook anderen helpen hun lifestyle positief te veranderen. Werk je graag samen met anderen, draag je graag kennis over en ben je daarmee een mentor / coach voor anderen? Dan ben je misschien wel op zoek naar onze werkwijze om je verandering te realiseren.

Wellicht tot binnenkort … een berichtje via het reactieformulier op onze site is voldoende om met elkaar in contact te komen voor een vrijblijvende oriëntatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *